Reparation samt udskiftning af vinduer og døre​

Trækker det fra dine vinduer? Eller kunne du godt tænke dig nye døre? Hos Tømrermester Michael Eskemose tilbyder vi både renovering, reparation og udskiftning af vinduer og døre fra særligt Outrup Vinduer, og vi sælger også nye, moderne typer, hvis du har brug for det.

Vi tilbyder blandt andet montering af vinduer og døre for kunder i Otterup, Søndersø og hele Nordfyn samt i Odense, Odense N og på det øvrige Fyn.

Dine vinduer og døre er en vigtig del af din ejendom. For det første er der det rent æstetiske. Folk lægger mærke til, hvordan dørene og vinduerne ser ud. Er de slidte og gamle kan det skabe et kedeligt indtryk af dit hjem.

Der er mange fordele ved montering af døre og vinduer

Udover det æstetiske er selve funktionaliteten vigtig. Især ældre vinduer og døre kan være upraktiske i daglig brug, hvis de for eksempel binder eller er utætte.

Er de blot en smule utætte, kan det være nok til at skabe et dårligt indeklima og en alt for høj varmeregning. Moderne vinduer er derimod nemme at åbne og lukke tæt, de kan have flere lag, og de kan ofte åbnes på forskellige måder.

Hos os kan du få energibesparende termovinduer fra blandt andet:

  • Rationel Vinduer
  • Outrup Vinduer
  • Rolfsted Vinduer
  • Velux.

Du kan vælge mellem typer af:

  • Plastik
  • Træ
  • Kombineret træ/aluminium.

Mange vælger vinduer af kombineret træ/aluminium, da de er slidstærke og næsten vedligeholdelsesfrie.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der er tale om, og om du selv har indkøbt dine nye vinduer, eller om vi skal levere dem for dig. Det påvirker også den endelige pris, om der er tale om vinduer efter mål eller standardmål.

Hvis du overvejer en montering eller udskiftning af vinduer og døre, tilbyder vi gerne en gennemgang af dem. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på en udskiftning. Det kan være inklusive tegninger, så du lettere kan udskifte dem i fremtiden.

Vil du have et godt tilbud, så kontakt os på telefon 21 29 17 69 eller skriv til vores e-mail info@eskemose.dk.​

Få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om din næste byggeopgave. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad kan vi hjælpe med?

Drømmer du om en tagrenovering,
​nyt tag eller nyt køkken?

Tømrermester Michael Eskemose ApS løser mange opgaver inden for snedker- og tømrerfaget. Kontakt os gerne i dag, hvis du skulle stå og mangle en kvalitetsbevidst tømrermester.

Firmainformation

Tømrermester Michael Eskemose ApS

Lunde Bygade 133, 5450 Otterup

Klik her for rutevejledning

CVR: 31577969

Kontaktinformation

Telefon: 21 29 17 69

E-mail: info@eskemose.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Over 14 års erfaring​

Højt kvalitet

​Et netværk af faglige folk