Renovering og montering af køkken​

Drømmer du om et nyt køkken? Hos Tømrermester Michael Eskemose tilbyder vi montering af køkken fra Nettoline, og vi kører blandt andet ud til kunder i Otterup, Søndersø og på resten af Nordfyn samt i Odense, Odense N og omegn.

Frisk køkkenet op med en køkkenrenovering

En køkkenrenovering kan gøre rigtigt meget for køkkenets samlede udtryk og funktionalitet. VI tilbyder blandt andet renovering af køkkenskabe, hvis du for eksempel har gamle, nedslidte køkkenlåger, der trænger til at blive frisket op.

Vi kan varetage hele totalentreprisen

Uanset om du kunne tænke dig at få renoveret køkkenet, eller om du drømmer om at få sat et helt nyt køkken op, så kan vi stå for hele totalentreprisen. Det gælder blandt andet malerarbejde, VVS-arbejde, murerarbejde og el-arbejde.

Hvad koster montering af køkken?

Vores priser på køkkenmontering afhænger blandt andet af, om du selv har indkøbt køkkenet, og vi blot skal sætte det op for dig, eller om vi også skal indkøbe køkkenet. Derudover afhænger den endelige pris også af, hvilket køkken du vælger, og om du ønsker nogle specielle løsninger.

Sådan foregår det

Når du har besluttet dig for at få et nyt køkken, kommer vi ud og måler op, og vi udarbejder en skitse til køkkencenteret.

Vi står selvfølgelig klar med både rådgivning og vejledning, så du får den bedste løsning, der passer til dine behov.

Kontakt os på telefon 21 29 17 69 eller skriv til vores e-mail info@eskemose.dk, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på renovering eller montering af køkken.​​

Få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om din næste byggeopgave. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad kan vi hjælpe med?

Drømmer du om en tagrenovering,
​nyt tag eller nyt køkken?

Tømrermester Michael Eskemose ApS løser mange opgaver inden for snedker- og tømrerfaget. Kontakt os gerne i dag, hvis du skulle stå og mangle en kvalitetsbevidst tømrermester.

Firmainformation

Tømrermester Michael Eskemose ApS

Lunde Bygade 133, 5450 Otterup

Klik her for rutevejledning

CVR: 31577969

Kontaktinformation

Telefon: 21 29 17 69

E-mail: info@eskemose.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.