Renovering og montering af køkken

Drømmer du om et nyt køkken? Hos Tømrermester Michael Eskemose tilbyder vi montering af køkken fra Nettoline, og vi kører blandt andet ud til kunder i Otterup, Søndersø og på resten af Nordfyn samt i Odense og omegn.

Frisk køkkenet op med en køkkenrenovering

En køkkenrenovering kan gøre rigtigt meget for køkkenets samlede udtryk og funktionalitet. VI tilbyder blandt andet renovering af køkkenskabe, hvis du for eksempel har gamle, nedslidte køkkenlåger, der trænger til at blive frisket op.

Vi kan varetage hele totalentreprisen

Uanset om du kunne tænke dig at få renoveret køkkenet, eller om du drømmer om at få sat et helt nyt køkken op, så kan vi stå for hele totalentreprisen. Det gælder blandt andet malerarbejde, VVS-arbejde, murerarbejde og el-arbejde.

Hvad koster montering af køkken?

Vores priser på køkkenmontering afhænger blandt andet af, om du selv har indkøbt køkkenet, og vi blot skal sætte det op for dig, eller om vi også skal indkøbe køkkenet. Derudover afhænger den endelige pris også af, hvilket køkken du vælger, og om du ønsker nogle specielle løsninger.

Sådan foregår det

Når du har besluttet dig for at få et nyt køkken, kommer vi ud og måler op, og vi udarbejder en skitse til køkkencenteret. 

Vi står selvfølgelig klar med både rådgivning og vejledning, så du får den bedste løsning, der passer til dine behov.

Kontakt os på telefon 21 29 17 69 eller skriv til vores e-mail info@eskemose.dk, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på renovering eller montering af køkken.​​

Skriv til os​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Tømrermester Michael Eskemose ApS

Lunde Bygade 133, 5450 Otterup

​Telefon: 21 29 17 69

Send e-mail

facebook-roundFind os på Facebook

CVR: 31577969

Forbrugerinformation​

Opstår der problemer i forbindelse med vores arbejde, så kan du henvende dig til Byggeriets Ankenævn.