Vedligeholdelsesfri facadebeklædning​

Forkæl dit hus med en ny facade

Opdag fremtidens byggematerialer med Tømrermester Michael Eskemoses vedligeholdelsesfrie facadebeklædning. Vores innovative fibercementbrædder forvandler det traditionelle håndværk og ser ud og føles som ægte træ, uden træets kendte vedligeholdelseskrav.

Vi holder til i Otterup, men kommer meget gerne ud og for tæller om mulighederne for facadebeklædning i Søndersø, Odense, Odense N og flere andre steder på Nordfyn.

Facadebeklædning med fokus på holdbarhed og æstetik

Vores facadebeklædning er designet til at stå imod tidens tand, og vi tilbyder en enestående kombination af holdbarhed og æstetik. Vores kvalitetsplanker er belagt med en unik maling, der sikrer en varig, smuk overflade år efter år.

Med en facadebeklædning fra os opnår du en overlegen byggefinish. Hver planke er unik, så dit hjem får et personligt præg uden gentagende mønstre, og med vores avancerede maleteknologi opnår du en hæfteevne, der overgår det sædvanlige. Vores brædder er både lette at arbejde med og enkle at montere, komplet med et omfattende udvalg af tilbehør for at fuldende dit projekt.

Mulighed for skræddersyede løsninger

Vores alsidige facadebeklædning kommer i et bredt udvalg af finish, glatte eller med træstruktur, og findes i et væld af farver. Du kan montere dem både lodret og vandret for at passe til hus. Afslutningsprofiler i matchende farver og i robust aluminium sikrer, at dit hjem ikke kun er smukt, men også beskyttet mod elementerne.

Vælg vores facadebeklædning, og investér i et hjem, der forbliver indbydende og vedligeholdelseslet i mange år fremover.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Har du fået lyst til at prøve vores nye vedligeholdelsesfrie facadebeklædning, så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Kontakt os via kontaktformularen her på siden eller ring til os på 21 29 17 69.

Få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om din næste byggeopgave. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad kan vi hjælpe med?

Drømmer du om en tagrenovering,
​nyt tag eller nyt køkken?

Tømrermester Michael Eskemose ApS løser mange opgaver inden for snedker- og tømrerfaget. Kontakt os gerne i dag, hvis du skulle stå og mangle en kvalitetsbevidst tømrermester.

Firmainformation

Tømrermester Michael Eskemose ApS

Lunde Bygade 133, 5450 Otterup

Klik her for rutevejledning

CVR: 31577969

Kontaktinformation

Telefon: 21 29 17 69

E-mail: info@eskemose.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.