Reparation og montering af tagrender tilbydes​

Hos Tømrermester Michael Eskemose i Otterup ved Søndersø på Nordfyn tilbyder vi salg, reparation og montering af tagrender samt nedløbsrør til en billig pris.

Det kan være i forbindelse med en tagrenovering, men vi kan også tilbyde udskiftning af tagrender, hvis de eksempelvis er gået i stykker. Vi arbejder for private husejere og erhvervsvirksomheder i blandt andet Odense, Odense N og på resten af Fyn.


Defekte tagrender kan føre til skader på huset

I Danmark er huse konstrueret til, at der skal være tagrender.

Det betyder, at utætte eller forstoppede tagrender kan skabe problemer omkring husets sokkel eller i kælderen, hvis der konstant falder vand ned et forkert sted. Dertil kommer, at det kan skade facaden eller vinduerne i huset.


Vi kan tilbyde montering af eksempelvis zink-tagrender, ståltagrender og plastiktagrender både med eller uden nedløbsrør til konkurrencedygtige priser.

En billigere og hurtigere løsning er at benytte de gamle rendejern. Ofte er det muligt at skabe et holdbart resultat uden at skifte rendejern.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på montering af tagrender

Vi kommer gerne ud for at kigge på dine gamle tagrender - herunder på muligheden for at benytte de gamle rendejern.

Vi kan i samme forbindelse komme med gode råd til valg af farve og materialer på de nye tagrender, så de matcher taget og facaden på bedst mulige vis. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på montering af tagrender.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 21 29 17 69 eller sende os en e-mail på info@eskemose.dk, hvorefter vi kan aftale nærmere.​

Få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om din næste byggeopgave. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad kan vi hjælpe med?

Drømmer du om en tagrenovering,
​nyt tag eller nyt køkken?

Tømrermester Michael Eskemose ApS løser mange opgaver inden for snedker- og tømrerfaget. Kontakt os gerne i dag, hvis du skulle stå og mangle en kvalitetsbevidst tømrermester.

Firmainformation

Tømrermester Michael Eskemose ApS

Lunde Bygade 133, 5450 Otterup

Klik her for rutevejledning

CVR: 31577969

Kontaktinformation

Telefon: 21 29 17 69

E-mail: info@eskemose.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.