Reparation og montering af tagrender tilbydes​

Hos Tømrermester Michael Eskemose i Otterup ved Søndersø på Nordfyn tilbyder vi salg, reparation og montering af tagrender samt nedløbsrør til en billig pris. 

Det kan være i forbindelse med en tagrenovering, men vi kan også tilbyde udskiftning af tagrender, hvis de eksempelvis er gået i stykker. Vi arbejder for private husejere og erhvervsvirksomheder i blandt andet Odense og på resten af Fyn. 


Defekte tagrender kan føre til skader på huset

I Danmark er huse konstrueret til, at der skal være tagrender. 

Det betyder, at utætte eller forstoppede tagrender kan skabe problemer omkring husets sokkel eller i kælderen, hvis der konstant falder vand ned et forkert sted. Dertil kommer, at det kan skade facaden eller vinduerne i huset.


Vi kan tilbyde montering af eksempelvis zink-tagrender, ståltagrender og plastiktagrender både med eller uden nedløbsrør til konkurrencedygtige priser. 

En billigere og hurtigere løsning er at benytte de gamle rendejern. Ofte er det muligt at skabe et holdbart resultat uden at skifte rendejern.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på montering af tagrender

Vi kommer gerne ud for at kigge på dine gamle tagrender - herunder på muligheden for at benytte de gamle rendejern. 

Vi kan i samme forbindelse komme med gode råd til valg af farve og materialer på de nye tagrender, så de matcher taget og facaden på bedst mulige vis. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på montering af tagrender. 

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 21 29 17 69 eller sende os en e-mail på info@eskemose.dk, hvorefter vi kan aftale nærmere.

Skriv til os​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Tømrermester Michael Eskemose ApS

Lunde Bygade 133, 5450 Otterup

​Telefon: 21 29 17 69

Send e-mail

facebook-roundFind os på Facebook

CVR: 31577969

Forbrugerinformation​

Opstår der problemer i forbindelse med vores arbejde, så kan du henvende dig til Byggeriets Ankenævn.