Over 10 års erfaring​

Højt kvalitet

​Et netværk af faglige folk

Professionel opbygning af træterrasse tilbydes

Kunne du tænke dig at få etableret en terrasse ved dit hus, eller trænger den nuværende terrasse til at blive skiftet ud? Hos Tømrermester Michael Eskemose tilbyder vi professionel opbygning af træterrasse for kunder i blandt andet Otterup, Søndersø og på det øvrige Nordfyn, men også i Odense og omegn.

Vi anvender trykimprægneret træ for at sikre holdbarheden af din nye terrasse, ligesom vi også anvender hårdttræ terrassebrædder. Derved får du en ny træterrasse, der kan holde i de næste mange år.

Hvad koster en træterrasse?

Vores priser på en ny træterrasse afhænger blandt andet af, hvor stor en terrasse der er tale om, og om du selv har indkøbt materialerne, eller om vi også skal stå for det.

Derudover spiller det også en rolle i forhold til den endelige pris, om terrassen skal være i et eller flere niveauer, om der skal bygges trappe, gelænder eller andre unikke løsninger.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på opbygning af træterrasse

Vi kommer altid ud og kigger på stedet og snakker med dig om dine ønsker og behov. Derefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud på opbygning af træterrasse. 

Har du brug for råd go vejledning i forhold til valg af materialer eller lignende, står vi også gerne til rådighed med det.

Ring og hør mere på telefon 21 29 17 69 eller skriv til vores e-mail info@eskemose.dk.​

Skriv til os​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Tømrermester Michael Eskemose ApS

Lunde Bygade 133, 5450 Otterup

​Telefon: 21 29 17 69

Send e-mail

facebook-roundFind os på Facebook

CVR: 31577969

Forbrugerinformation​

Opstår der problemer i forbindelse med vores arbejde, så kan du henvende dig til Byggeriets Ankenævn.