Nyt tag præcis som du ønsker det​

Vi hjælper både private og erhverv

Trænger taget til en kærlig hånd? Hos Tømrermester Michael Eskemose kan vi tilbyde dig alt fra småreparationer til en større tagrenovering, så du får et helt nyt tag. Desuden kan vi lægge nyt tag på nybyggeri eller hjælpe med at reducere din varmeregning ved at efterisolere taget.

Vi holder til i Otterup og udføre tagarbejde på hele Nordfyn, herunder Søndersø, Odense og Odense N. Vi arbejder for både private husejere og virksomheder, så du er altid velkommen til at kontakt​e os.

Beskyt dit hus effektivt med et nyt tag

De fleste husejere tænker ikke over tagets tilstand i hverdagen, men det kan blive alvorligt med enten råd, skimmelsvamp eller andet. Derfor anbefaler vi altid at vedligeholde jævnligt, så du beskytter dit hus bedst muligt. Vi hjælper dog også kunder, der ønsker et nyt tag af æstetiske årsager.

Det kan være, at de ikke bryder sig om tagets farve, eller måske vil de have et kortere tagudhæng. Andre ønsker en høj rejsning eller en bedre isolering af huset. Uanset årsagen har vi erfaringerne til at sikre dig en optimal løsning ud fra dine ønsker.

​Vi arbejder gerne med eternittag, tagplader, tagpap, tegltag, betontagsten og ståltag både til skråt og fladt tag. Desuden kan vi udføre opretning og forstærkning af spær samt ordne dine tagrender, når vi er i gang med en tagrenovering.

​Hvis du overvejer at udskifte dit tag, så kontakt os

​Vil du vide mere om mulighederne for nyt tag, kommer vi gerne ud for at kigge på huset eller ejendommen. Vi løser dagligt opgaver i Otterup, Søndersø og på resten af Nordfyn, så vi kan hurtigt læge vejen forbi. Herefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud.

​​Ring til os på telefon 21 29 17 69, eller send os en mail på info@eskemose.dk

Få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om din næste byggeopgave. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad kan vi hjælpe med?

Drømmer du om en tagrenovering,
​nyt tag eller nyt køkken?

Tømrermester Michael Eskemose ApS løser mange opgaver inden for snedker- og tømrerfaget. Kontakt os gerne i dag, hvis du skulle stå og mangle en kvalitetsbevidst tømrermester.

Firmainformation

Tømrermester Michael Eskemose ApS

Lunde Bygade 133, 5450 Otterup

Klik her for rutevejledning

CVR: 31577969

Kontaktinformation

Telefon: 21 29 17 69

E-mail: info@eskemose.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.