Tagrenovering tilbydes hos os

Hos Tømrermester Michael Eskemose på Fyn kan vi tilbyde alt fra en større eller mindre tagrenovering til småreparationer. Dertil kommer, at vi kan tilbyde efterisolering af taget og lægge nyt tag på nybyggeri. Vi arbejder for både private husejere og virksomheder og er naturligvis medlem af Byg Garanti.

Det er vigtigt med vedligeholdelse og tagrenovering

Ofte tænker man ikke over tagets tilstand i hverdagen, før det begynder at råd enten råd, skimmelsvamp eller andet. Det er derfor vigtigt med jævnlig vedligeholdelse.

En tagrenovering giver mulighed for andre farver og udtryk

​Der er mange, der vælger en tagrenovering af ganske æstetiske årsager. Måske bryder de sig ikke om tagets farve, eller måske vil de have kortere tagudhæng. Det kan også være, at de ønsker en høj rejsning eller ønsket en bedre isolering af huset.​

​Vi arbejder gerne med eternittag, tagplader, tagpap, tegltag, betontagsten og ståltag både til skråt og fladt tag. Dertil kommer, at vi kan udføre opretning og forstærkning af spær. Vi kan naturligvis også ordne dine tagrender, når vi er i gang med en tagrenovering.

Du er velkommen til at ringe til os i Otterup på telefon 21 29 17 69, men du kan også skrive til info@eskemose.dk. Vi kommer gerne ud for at kigge på huset eller ejendommen, så vi kan fremsende et uforpligtende tilbud på din næste tagrenovering.

Skriv til os​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Tømrermester Michael Eskemose ApS

Lunde Bygade 133, 5450 Otterup

​Telefon: 21 29 17 69

Send e-mail

facebook-roundFind os på Facebook

CVR: 31577969

Forbrugerinformation​

Opstår der problemer i forbindelse med vores arbejde, så kan du henvende dig til Byggeriets Ankenævn.