​Nyt tag præcis som du ønsker det

Trænger taget til en kærlig hånd? Hos Tømrermester Michael Eskemose kan vi tilbyde dig alt fra småreparationer til en større tagrenovering, så du får et helt nyt tag. 

Desuden kan vi lægge nyt tag på nybyggeri eller hjælpe med at reducere din varmeregning ved at efterisolere taget. Vi arbejder for både private husejere og virksomheder, så du er altid velkommen til at kontakte os.

Beskyt dit hus effektivt med et nyt tag

De fleste huesejere tænker ikke over tagets tilstand i hverdagen, men det kan blive alvorligt med enten råd, skimmelsvamp eller andet. Derfor anbefaler vi altid at vedligeholde jævnligt, så du beskytter dit hus bedst muligt. Vi hjælper dog også kunder, der ønsker et nyt tag af æstetiske årsager. 

Det kan være, at de ikke bryder sig om tagets farve, eller måske vil de have et kortere tagudhæng. Andre ønsker en høj rejsning eller en bedre isolering af huset. Uanset årsagen har vi erfaringerne til at sikre dig en optimal løsning ud fra dine ønsker. Vi arbejder gerne med eternittag, tagplader, tagpap, tegltag, betontagsten og ståltag både til skråt og fladt tag. Desuden kan vi udføre opretning og forstærkning af spær samt ordne dine tagrender, når vi er i gang med en tagrenovering.

Hvis du overvejer at udskifte dit tag, så kontakt os

Vi er naturligvis medlem af Byg Garanti, så vælger du os til at lægge nyt tag, kan vi garantere dig høj kvalitet.

Vil du vide mere om mulighederne for nyt tag, kommer vi gerne ud for at kigge på huset eller ejendommen. Vi løser dagligt opgaver i Otterup, Søndersø og på resten af Nordfyn, så vi kan hurtigt læge vejen forbi. Herefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud.

​​Ring til os på telefon 21 29 17 69, eller send os en mail på info@eskemose.dk

Skriv til os​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Tømrermester Michael Eskemose ApS

Lunde Bygade 133, 5450 Otterup

​Telefon: 21 29 17 69

Send e-mail

facebook-roundFind os på Facebook

CVR: 31577969

Forbrugerinformation​

Opstår der problemer i forbindelse med vores arbejde, så kan du henvende dig til Byggeriets Ankenævn.